MANİSA / SOMA - Turgutalp Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. Yıl dönümü okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 109. Yıl dönümü nedeniyle ilçemizde düzenlenen şiir yazma yarışmasında okulumuz öğrencisi ilçe 3. olmuştur. Öğrencimiz ödülünü Soma Belediye Başkanı Sayın Ali TULUP’tan almıştır. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederim.

Mrt

Okulumuz küçük kız futsal takımı ilçe şampiyonu oldu. İlk maçında Seher Ali Ortaokulunu 5-0 ikinci maçında ise Altıntaş Ortaokulunu yine 5-0 skorları ile mağlup eden küçük kız futsal takımımız ilçe şampiyonu olarak okulumuza büyük bir gurur yaşattılar. Sporcularımızı tebrik eder emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Mrt

İlçe genelinde düzenlenen 8 takımın katıldığı küçük erkek futsal turnuvasında 4 maçta 26 gol atıp kalesinde sadece 2 gol görerek namağlup olarak şampiyon olan küçük erkek futsal takımımızı kutluyor her biri ile gurur duyuyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.