MANİSA / SOMA - Turgutalp Ortaokulu

May

Okulumuz 6/B Sınıfı öğrencimiz Mustafa Yiğit Çoban 29-30 Nisan 2024 tarihinde Kütahya’da düzenlenen Okul Sporları Geleneksel Türk Okçuluk Küçükler Grup Müsabakalarında bölge 2. si olarak 23-24 Mayıs’ta Mersin’de yapılacak olan Türkiye Birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik eder emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz bahçesinde yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

16 Nisan Salı günü ilçe genelinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen kros yarışmalarını takım halinde Küçük kız kros takımımız ilçe 3. Yıldız Erkek kros takımımız ise ilçe 2. olarak tamamlamıştır. Katılım sağlayan ve okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Caner Başaran’a teşekkür ederiz.

May

18-19 Nisan tarihlerinde Soma Gençlik Merkezi’nde düzenlenen ilçe geneli masa tenisi turnuvasında okulumuz küçük kız takımımız ilçe 3. yıldız kız takımımız ilçe 3. ve küçük erkek takımımız ilçe 4. olarak kupa almaya hak kazanmışlar. Okulumuzu başarıyla temsil eden çocuklarımızı kutlar, emeği geçen öğretmenlerinizi tebrik ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. Yıl dönümü okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 109. Yıl dönümü nedeniyle ilçemizde düzenlenen şiir yazma yarışmasında okulumuz öğrencisi ilçe 3. olmuştur. Öğrencimiz ödülünü Soma Belediye Başkanı Sayın Ali TULUP’tan almıştır. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederim.

Mrt

Okulumuz küçük kız futsal takımı ilçe şampiyonu oldu. İlk maçında Seher Ali Ortaokulunu 5-0 ikinci maçında ise Altıntaş Ortaokulunu yine 5-0 skorları ile mağlup eden küçük kız futsal takımımız ilçe şampiyonu olarak okulumuza büyük bir gurur yaşattılar. Sporcularımızı tebrik eder emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Mrt

İlçe genelinde düzenlenen 8 takımın katıldığı küçük erkek futsal turnuvasında 4 maçta 26 gol atıp kalesinde sadece 2 gol görerek namağlup olarak şampiyon olan küçük erkek futsal takımımızı kutluyor her biri ile gurur duyuyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.